Welcome
Welcome to novibecej.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: `ajmo,punkeri,da was chujem ;D
PostPoslato: Ned Maj 17, 2009 9:46 pm 
Korisnikov avatar
Pridružio se: Sre Apr 09, 2008 2:04 pm
ljudi,slusha neko punk?omiljeni bend?pesma?informacije o swirkama,mesta za izlaske....jawite se! :wink:

Profil  OffLine

Tema posta: Re: `ajmo,punkeri,da was chujem ;D
PostPoslato: Pon Maj 18, 2009 6:11 am 
Korisnikov avatar
Pridružio se: Sre Apr 16, 2008 11:06 am
klasika poput sex pistols, the clash, ramones, pekinska patka, gbh, bad religion,... zatim green day i dosta oi bendova poput vice squad, accident, the business, splodgenessabounds, the cockney rejects, last resort, the blood, sham 69,... jos domacih bendova zbogom brus li. poslednji album im je jako dobar...

Profil  OffLine

PostPoslato: Pon Maj 18, 2009 4:28 pm 
Korisnikov avatar
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 2:29 pm
Čudno,nema par poznatih domaćih (vojvođanskih) bendova na ovoj podužoj listi...I barem jedan hrvatski :laugh:

Profil  OffLine

PostPoslato: Pon Maj 18, 2009 6:21 pm 
Korisnikov avatar
zar "pekinska patka" nije iz novog sada? a "zbogom brus li" odakle je? :wacko:
ali si ti uvek tu da nas prosvetlis...
mada nisam ni naveo jos i atheist rap, ritam nereda, hladno pivo, kud idijoti...

Profil  OffLine

PostPoslato: Pon Maj 18, 2009 6:42 pm 
Korisnikov avatar
Jailhouse Rock je napisao:
mada nisam ni naveo jos i atheist rap, ritam nereda, hladno pivo, kud idijoti...

E tako...Ja mislio ne slušaš ih zbog političkih stavova ili geografskog porekla :mosking: Kad ono samo previd.

Profil  OffLine

PostPoslato: Pon Maj 18, 2009 6:46 pm 
Korisnikov avatar
nema potrebe da se brines. moji stavovi i ubedjenja su moja stvar i tebe ne smatram ni za kakvu osobu koja bi trebala da utice na moja poimanja sveta i desavanja u njemu. iskreno, za ono sto ti mislis zaboli me...

Profil  OffLine

PostPoslato: Pon Maj 18, 2009 6:52 pm 
Korisnikov avatar
Ko se brine? :laugh:
A odavno sam odustao od prosvetiteljske uloge. :biggrin:
Samo mi bilo čudno da ne pomeneš neke bendove koji su "postulati" panka kod nas.Kao što sam već rekao,verovatno previd zbog opširnosti liste koju si dao :wink:

Evo jedna epska koja simbolizuje... :biggrin:

Profil  OffLine

PostPoslato: Uto Maj 19, 2009 12:34 pm 
Korisnikov avatar
hahah,narawno...put beznadja...kad smo wec kod teme,jel bio neko na festu za wikend?

Profil  OffLine

PostPoslato: Uto Maj 19, 2009 1:01 pm 
Korisnikov avatar
Imao dobru volju,ali eto na kraju nisam bio ni jednog dana...Jbga komplikovano za objasniti... :megalol:

Profil  OffLine

PostPoslato: Sre Maj 20, 2009 6:47 am 
Korisnikov avatar
Pridružio se: Sre Dec 17, 2008 11:32 am
Ja sam bila nesto malo, na pocetku...Nije bilo nesto narocito poseceno ali je zato bilo vrlo zanimljivo, narocito za pasivne posmatrace kakva sam i sama! Davno bese kad sam se ja lozila na punk, sad to prepustam mladjim generacijama. Nije to lako, treba za to imati snage! :mosking:

Profil  OffLine

PostPoslato: Sre Maj 20, 2009 3:57 pm 
Korisnikov avatar
Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 1:05 pm
Highscores: 2
Bilo je super, cak su se i uspavani traktoristi razbudili iz pesticid dopinga, kojim su nemilosrdno izlozeni jaseci svoje dizel konje po polju, ovako, sa proleca, jel... :laugh: Tako da po severnom delu sela mozete cuti svakojake price, kako su ofarbani cupavci radili "ovo i ono" po parku i na travi i svuda po njihovoj leeepoj njivi tjst varosi,jel... :laugh: Bilo je tu svega ,ali je stvar uglavnom naduvana bas kao i ovi napesticidirani anti punk lobisti,jel... :laugh:

I zato:sledece godine za vreme tretiranja plodnih polja sa petro-govnima samo koristite fuckin zastitnu masku i punk fest vam nece delovati tako "cupavo i sareno i pretece" po vas i vasu sitnu harmonika-celjad !!! :laie60:
Slika

Naravno ako do sledece godine ne uspete da ucenite lokalnu vlast ne-davanjem glasova vasih i glasova vase mnogobrojne pametne i zacesljane dece... :rofl:

Profil  OffLine

PostPoslato: Uto Maj 26, 2009 8:18 pm 
Korisnikov avatar
@shmajser lol xD
bila sam i ja,bilo je...uf,najbolja manifestacija ikada odrzana u owom selu,posle,narawno,orthodoxa :yes: mada,chula sam dosta negatiwnih komentara od ljudi koji ne slushaju punk,kako je bilo strashno wideti swe te likowe sa ,,chudnim`` frizurama :girlwolf: chula sam i od jednog choweka kako nije smeo taj wikend swoje malo dete da izwodi na ulicu,jer se plashio(omfg),ispao je problem strashan,kao,bilo je nemira i ne znam ni ja kakwih gluposti,a inache,u onom skrnawom disku se deshawaju stwari i dolaze ljudi mnogo ,,strashniji`` od punkera,pa nishta i swima je to ok... :mad:

Profil  OffLine

PostPoslato: Uto Maj 26, 2009 8:30 pm 
Korisnikov avatar
crazzy_girl je napisao:
bilo je nemira i ne znam ni ja kakwih gluposti

Zato je i bila interventna sledećeg dana (u subotu)...Ipak,pozadina tih "nemira" je najmanje imala veze sa punkom.

Profil  OffLine

PostPoslato: Uto Maj 26, 2009 9:01 pm 
Korisnikov avatar
Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 10:26 am
Highscores: 7
mogu da se kladim da u ankiju ima vise narkomana i wannabe narkomana i alkosa nego sto je bilo tog vikenda na letnjoj
odavno ne slusam punk, rock (i dalje sam ostao u underground vodama) i sl ali sam otisao i extra se proveo, i nista mi nije bilo odvratno i nastrano
a sad na zaprepascenje svih...ta daaaaaaa.....ti ljudi su inteligentniji i kulturniji od onih koje redovno petkom i subotom vidjate u centru

a za onog sto nije smeo dete da proseta....(ovde je stajalo nesto jako surovo ali u poslednjem momentu sam iskulirao )..on je woos!!!!!!!!! i pride retard
pre bi setao pored tkvih nekih nego pored ovakvog i njegovih sledbenika

Profil  OffLine

PostPoslato: Čet Jun 04, 2009 7:15 pm 
Korisnikov avatar
slazem se u potpunosti,ali me toliko nerwiraju ti ogranicheni ljudi... :laie:

Profil  OffLine

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ]