Welcome
Welcome to novibecej.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: EXIT 2008
PostPoslato: Pet Jun 06, 2008 10:07 am 
Korisnikov avatar
Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 9:42 am
Očekivanja, pohvale, kritike, favoriti....ovogodišnjeg festivala.
Za sada moji favoriti su Pekinška patka, Manu Chao, Marky Ramone, Bjesovi, Grupa tvog života, Sham 69, Let3, Sex Pistolse nikada nisam preterano voleo ali Pistolsi su legende.
Kartu sam kupio pre neki dan za 5500 dinara, oni koji još nisu uzeli neka požure, jer do 21.juna je ova cena, posle je 7800.

Vidimo se na tvrđavi...

Profil  OffLine

Tema posta:
PostPoslato: Pet Jun 06, 2008 10:34 am 
Korisnikov avatar
Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 10:26 am
Highscores: 7
Meni je za sada ovo najlosiji exit. Hedlajneri nisu nesto posebno....exit vechito kasni sa izvodjachima...nisam odusevljen
favoriti the hives, afrika bambaataa, audion, sven i booka shade...i cuo sam neke najave za anu schneider
mozda odem na prvi dan ako ostane ovako slabo

Profil  OffLine

Tema posta:
PostPoslato: Pet Jun 06, 2008 10:54 am 
Korisnikov avatar
Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 8:17 pm
:shock:
100e da dam,da mi neko skace po ganglijama?
pa vi niste citavi!

Profil  OffLine

Tema posta:
PostPoslato: Pet Jun 06, 2008 11:09 am 
Korisnikov avatar
Subota 12.jul, negde oko ponoći, Main stage...izgledaće otprilike ovako

Poslednji put menjao del boy dana Sre Avg 13, 2008 9:46 pm, izmenjena 2 puta

Profil  OffLine

Tema posta:
PostPoslato: Pet Jun 06, 2008 5:21 pm 
Korisnikov avatar
Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 8:45 pm
Slažem se sa Smelly-em... Ima nekih extra likova koji su najavljeni, ali kao i većina stvari kod nas, sa zakašnjenjem... Neću ići sigurno, pošto radim, pa ne mogu sebi tako nešto priuštiti, iako bi sa zadovoljstvom ispratio nastup Laurent Garnier-a i Sven Väth-a :D

Profil  OffLine

Tema posta:
PostPoslato: Ned Jun 08, 2008 2:46 pm 
Korisnikov avatar
Pridružio se: Pon Apr 14, 2008 10:30 pm
Favoriti ove godine: ClaudeVonStroke i Sven Vath.
Idem na exit , naraFno.

Profil  OffLine

Tema posta: al iskreno
PostPoslato: Pon Jun 09, 2008 11:17 am 
Korisnikov avatar
Pridružio se: Sub Maj 17, 2008 11:44 am
exit :haha:

meni lichno ovaj festival je postao sranje. bilo je super 2001,2002,2003 onako, 2004 ok, posle toga je pocheo totalni raspad sistema na exit-u. jednostavno se pretvorio u komerc sranje za madafakin britanske brljavce pune kesha. i poshto im nije dovoljno shto su napunili tvrdjavu da ne moze da se krece a kamoli pridje vecim stejdzevima za vreme headliner-a, opushteno su napichili cenu karte kao da vishe nismo u srbiji :-o . od izvodjacha na ovogodisnjem izdanju najboljeg festivala u evropi izdvojio bih samo nevidjenog wunderkida : Manu ChaO ... zao mi je sto su ga doveli na exit, umesto da naprave veliki koncert.. jer opet, nikad nastup na festivalu ne moze da se meri sa koncertnim, ne bitno da li se radi o bendu ili dj-u; jer se za festivalske nastupe dobija mnogo manje para.

imam iskustva u organizovanju i znam kako idu dogovori oko booking-a, i poznajem ljude koji su u tim vodama i koji otimaju velike pare, bash kao i exit. bzvz je sto se na kraju sve vrti oko para. nije bilo tako prvih godina, ali malo vas zna da je u organizaciji exit festivala ucestvovalo 3 osobe ( devojka ivana i ona dva lika ( bojan i dusan valda )). ceo projekat i svu glavnu pricu sa sponzorima i gradom sredila je zenska ruka u ekipi.al dok je bila van zemlje ova dvojica su zastitili intelektualnu svojinu zvanu Exit i izbacili zenu iz kombinacije bez njenog znanja...chista srpska posla.. i sada kada exit vredi desetine miliona i ima isto toliki budzet, ona, koja je sve stvorila, nema nista od toga...
setite se samo pre par godina kad su se ova dvojica posvadjala oko prodaje exit-a hrvatima za 10 milki... nisu to male pare...uopste...

i naravno da cu posle svega ovako da gledam exit, jer znam sta su uradili i sta sve imaju i sta sve mogu da naprave... a NECE, jer oce da njima ostane sto vise para.. zato ih ne postujem..

exit vise nije EXIT, jer vishe ne propagira inicijativnu ideju svog postanka...

ja mislim da srbiji treba jedan novi festival...

ps.
i naravno puna podrska za ljude koji org metal festival na smederevskoj tvrdjavi...

In limosines we have sex
everynight with my famous friends
Nice...

www.myspace.com/insightdjs
www.insightdjs.org

Profil  OffLine

Tema posta:
PostPoslato: Uto Jun 17, 2008 12:45 pm 
Korisnikov avatar
Četvrtak 10.jul Main Stage The Streets

Poslednji put menjao del boy dana Sre Avg 13, 2008 9:28 pm, izmenjena samo jedanput

Profil  OffLine

Tema posta:
PostPoslato: Sub Jul 19, 2008 2:03 am 
Korisnikov avatar
Eto, prošao još jedan EXIT......bilo je super.....po meni jedan od boljih, da se nije desila ona nesreća u kampu.....stvarno strašno...
Evo par snimaka koncerata koji će se pamtiti....

LET3

Marky Ramone

Pekinška Patka

Manu Chao

Profil  OffLine

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ]