Welcome
Welcome to novibecej.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Serije

Moderator: Kurta i Murta

Re: Serije

Postod passion u Uto Jan 20, 2009 8:53 pm

Celzi spamuje kao i uvek :spam:
Poslednji put menjao passion dana Uto Jan 27, 2009 8:37 pm, izmenjena 2 puta
((Pallas obrisi ovo montiranje na youtube muzici znam da to nisi ti. ))

Pridružio se: Ned Avg 24, 2008 10:41 pm

Postod Chelsea u Uto Jan 27, 2009 2:32 pm

buahahaha.... :hang:
Korisnikov avatar
Chelsea

Pridružio se: Sre Apr 09, 2008 5:45 am

Postod Smelly_Cat u Uto Feb 17, 2009 5:02 pm

heroes se nastavlja
sad ova 14, 15 i 16 epizoda 3 serijala su kul...zestoke kakva je cela 3 sezona trebala da bude...i like it
jedino me jos uvek nerviraju chajnizi (jako su retardirani)... i suvisni su u celoj seriji
Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 10:26 am

Postod Smoki u Čet Feb 19, 2009 11:32 am

nemoj tako...onaj Ando je bas postao frajer :cool:
Korisnikov avatar
Smoki

Pridružio se: Sre Dec 17, 2008 11:32 am

Postod Smelly_Cat u Pet Apr 17, 2009 6:30 pm

odgeledao sam battlestar galacticu...nisam imao pojma da neka sf serija moze biti toliko zanimljiva
nije u fazonu star trek...da kad pocnu da pricaju nemas pojma o cemu se radi, ne sopaju se izmisljenim i samo njima poznatim izrazima...sve je onako kul
prica je vise nego dobra i religija se provlaci kroz celu pricu...da ne verujete svidelo mi se posto daju prostora za sva razmisljanja
prica (ukratko ) je sledeca:
postojalo je 12 kolonija (12 planeta) gde su ziveli ljudi, i da bi sebi olaksali proziveli su neku vrstu robota
roboti se pobune, izbije rat, rat se zavrsi...primirje...posle 40 godina se vracaju, usavrseni, mocniji, i izgledaju kao ljudi (postoje 12 modela, 7 poznatih i kojih ima od svakog modela po n i 5 koji su "odabrani"..od nji samo po 1)......uniste 12 kolonija i covecanstvo spadne na nekih 50 000 ljudi..krece borba za opstanak...ko je sajlonac a ko nije
Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Postod pallas u Pet Apr 17, 2009 8:35 pm

uuuu....imaš Battlestar Galacticu sve?Yay...počeo sam da gledam od početka kod hrvata pre jedno 3-4 godine,stigo sam do onog dela kad nadju hram a ona plavuša (koja je u romanu inače muško) skonta da je neka izabrana ili tako nešto.

Inače,počeće i nova serija Caprica koja se dešava 50 godina pre početka ovog a govori kako su napravili robote,pa kako su se oni pobunili i tako....
...ako ne vidite moj potpis pritisnite Alt+F4....
Korisnikov avatar
pallas

Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 9:22 pm

Postod Snowy u Ned Apr 26, 2009 12:40 pm

Vec duze vreme trazim seriju "zenski zatvor" ne mogu da nadjem originalni naziv...zapravo treba mi soundtrack...ali ni do toga ne mogu da dodjem :cry: Molim sve fine ljudi koji znaju kako d adodjem do toga ili makar orig. naziv da mi jave:)
Korisnikov avatar
Snowy

Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 4:26 pm

Postod Snowy u Ned Apr 26, 2009 1:17 pm

Sorry, ludi...nasla sam :))) E to je extra serija :) Moja preporuka svima :)
Korisnikov avatar
Snowy

Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 4:26 pm

Postod pallas u Pon Maj 18, 2009 8:29 pm

Slika

I završila se najbolja serija koju sam gledao.Priznajem,prva sezona je prva sezona,ali je serija kao serija bila dobra.Meni se jako dopala tematika i stil 4. sezone iako je kritikovana,mada drugi "deo" 4. serijala ni meni nije tako dobar.

O 3. serijalu da ne govorim,vidi se po njemu zašto treba plaćati profi scenariste.Nije loš,ali je kao podgrejano jelo,iako je dobro nije kao prvi put.

Prvi i drugi serijal su vrh,s akcentom na prvi koji je original i kao takav nema mu premca,a druga sezona je dobro nastavlja i nastavlja priču.

Tema je dobra,dobro je uklopljena priča.Meni bi se svidela i prvobitna namera producenata da bude samo jedna sezona,da se završilo posle bekstva,da je Link ubio nekog drugog osim brata potpredsedice SAD,da samo bekstvo nema "veću priču" iznad nje,da su oni važni samo jedni drugima,a ne celom slobodnom svetu.

Sve u svemu,gotovo je.

Ako nekom treba cela serija,možemo se uvek nešto dogovoriti.

PS.Nadam se da će isti napraviti još serija,a nadam se i da to neće biti na istu tematiku,nego nešto opet originalno....
...ako ne vidite moj potpis pritisnite Alt+F4....
Korisnikov avatar
pallas

Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 9:22 pm

Postod Smelly_Cat u Sub Maj 30, 2009 1:55 pm

odgledao Scrubs od pocetka do kraja
jako dobro, znaci odvaljivao sam se od smeha...dobar humor, daydreams i fantasy scene
jako malo drame, na 20 epizoda 5 minuta
likovi su jako dobro razradjeni, ne mozes se odluciti za omiljenog...cak su i sporedni likovi jako dobri, guest stars isto
ocena 9.4/10

i tri moja fav momenta (koja sam nasao na yt) :laugh:

Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Postod Nobody u Čet Okt 01, 2009 7:15 pm

Ne gledam Tv baš mnogo ali eto "navukao se na Third Watch.S obzirom da ne mogu baš redovno da je pratim pronašao sam linkove da je skinem i pogledam redom.

Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 2:29 pm

Postod Smelly_Cat u Pet Okt 02, 2009 11:33 am

ja sam odgledao lost 5 sezona...fenomenalna serija...cekam januar za 6
na reperetoaru true blood, it's always sunny in philadelphia, nastavak dextera (nisam jos krenuo cetvrtu sezonu...cekam da se nakupi malo)...i za tamo kasnije imam big bang theory

mislim da za lost ne treba nista pisati...ja sam odbijao dugo da gledam...sve me je nerviralo u vezi serije...od price do glumaca...al stigla kriza pa nije bilo sta da se gleda...i magarac...pitao sam se zasto sam cekao toliko godina da pogledam...predobro...akcije misterije, paralelno zivot na ostrvu i istorija likova...
ove ostale sam tek poceo tako da jos ne mogu nista da pisem za njih
Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Prethodni

Povratak na Film I TV