bes_nicka, passion

Fuck!!! Ljudi mi smo postali stratesko mesto na politickoj mapi i jnihovoj riziko igri,ovde se sve prati...imamo i odbornike i poslanke i na lokalu i u pokraini i u republici....
Tesko da ce raja videti dinara u buducnosti i to skorijoj...

Prvo da se namiri nezasita stranka,koja bas i nema puno investitora,il polako rikavaju,a nama sminka,pa da se saceka vojvodjansko pitanje da prodje sve zive palamudije, a dotle

...nesto razmisljam na glas

ili je skroz suprotno, pa cemo procvetati u ovo neizvesno vreme? ne bih rekao

nema trece...

Izgleda da nam ostaje samo da pevamo, kao i okolna sela... sta vi mislite?Mislim da se ceo politicki potencijal pomerio na organizovanje slave,trosi se vise nego sto treba na sporedne stvari,mazu se oci? Ustvari nema se drugog mesta politickom delovanju, sem odugovlacenju, dok se ne razjasne neke stvari,bilo koja stranka da je u pitanju... Pisite ako nije spam?...Ja sam skroz nezavistan politicki tako da me bas briga,samo realno bez ideologija...novac,novac,novac,...prvi sam pregazio obecanje da necu pisati o politici , ali sve ove teme i slava i seve i kugle i mladi i stari, sve to polazi iz politike zato...KAKVA JE BUDUCNOST NOVOG BECEJA,da li je neko vidi? Ja ne , bar dok se jos politickih zemljotresa ne dogodi...ne postoji sigurnost, samo mali projektici koji eto nagovestavaju neku srecniju buducnost koju svi cekamo....

Siguran sam da ima investitora ali politika ne dozvoljava...cvrc!!!
Lepo je ovo sa slavom,ali traje nedelju dana i ne puni stomak nego dusu...izboksujte nesto realnije

Lepo je to sto je kao marketinski neko cuo za nas...cuo sam ja i za Svrljig,Mrcajevce...ali samo toliko...ako je ovo neka strategija? daj onda da se pravi neki muzicki festival koji i vraca nesto u kasu...Ne verujem da je opstina bas nesto dobila u kasu od svega ovoga.Bice da investitori ocekuju i naplatu nekada? Samo ne znam od koga i kada?To mi uopste nije jasno...ajde napravimo koncert eto tako i puknemo par stotina hiljada evra?

Tu nesto smrdi, al ne samo u Novom Beceju...