Welcome
Welcome to novibecej.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Kuca na "izvol'te"???

Moderator: bez_nicka

Kuca na "izvol'te"???

Postod pallas u Ned Sep 07, 2008 10:36 am

...kontam da kao guramo turizam (mada se ne slažem potpuno da nam to treba da bude primarni smer razvoja),ali da nije ovo malo....eeee....mnogo....?....Mislim,male su šanse,ako dobije kuću,da je sretnem kod Safeta kako stoji ispred mene u redu za sladoled ili u maloj pijaci kako kupuje namirnice.Fat chance.

Meni bi kao prvom bilo jako drago da je sretnem u centru,da često navraća kod nas i da joj ovde bude opušteno,ali budimo realni....

Zar nismo pre neki dan govorili o beskućnicima i o mogućem skloništi za njih....humanitarne akcije i slično....Ko je to ono rekao da opština nema para za to,a?

Inače,razguzili su nam predsednika zbog ove odluke na B92.Napisano 75 komentara od kojih mislim da je samo jedno tri onako odobravaljućih....

...ako ne vidite moj potpis pritisnite Alt+F4....
Korisnikov avatar
pallas

Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 9:22 pm

Re: Da li je moguce...

Postod Smelly_Cat u Ned Sep 07, 2008 10:45 am

ja nesto ne verujem, isto se tako pricalo i za georgijeva...negde sam procitao..da li forum ili neke dnevne novine
ona je bre vec i zaboravila kako se mesto zvalo, kintu je potrosila i nastavila da se druzi s bregom i ostalima iz jet seta
u slucaju da je misa kupio kucu iz njegovog dzepa...nema sta da se polemise...isto se niko ne pita kad ja kupujem nesto...zasto i kome
Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 10:26 am

Postod Nobody u Ned Sep 07, 2008 11:10 am

I meni se čini da nije istina.Kao prvo,zna li neko gde je taj kompleks vikend-naselja?Drugo,od kojih sredstava se to gradi?Stvarno ne verujem da će bilo ko odobriti sredstva bilo kojoj opštini za gradnju tako nečega.
Sve mi to smrdi na senzacionalizam...
Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 2:29 pm

Postod Smelly_Cat u Ned Sep 07, 2008 11:17 am

aha, ali je dobro sto se pricha
sad ce vise ljudi cuti za nb
Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Postod pallas u Ned Sep 07, 2008 11:58 am

...i meni liči na senzacionalizam,ali u tekstu stoji da Vrebalov priča,tj. ovo je iz njegovih usta....
...ako ne vidite moj potpis pritisnite Alt+F4....
Korisnikov avatar
pallas

Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 9:22 pm

Postod Smelly_Cat u Ned Sep 07, 2008 12:05 pm

videcemo...mada ja novinarima ne verujem nikako
jedino ako taj komplex nije onaj tamo u shumi pored teniskog igralista..bice da je to...na stubovima, privatna plaza...i poplave svakih par godina...jej
Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Postod soul shadow u Ned Sep 07, 2008 12:11 pm

Ljudi ako je ovo istina,ja odo "medj šunke "odma :hang: to je taj deo smelly,a veruj mi ne bi me cudilo ni da je neko u jednom trenutku delirijuma posle koncerta tako nesto lupio...e to je basw u stilu grand poklona,tipa kljucevi od vila,mercedesa,aaaaaaaa...ma lazu ko...ako vec poklanja nek pokloni mimikine "Brijune",i ovako covek otcepio deo plaze sebi..
Korisnikov avatar
soul shadow

Pridružio se: Sre Maj 14, 2008 10:29 pm

Postod Smelly_Cat u Ned Sep 07, 2008 12:27 pm

extra je sto su se svi setili izbeglica i siroma naroda dok su postovali sa svojih novih iphonova ili laptopa na blic.co.yu, sedeci u basti nekog extra kafica, ispijajuci jutarnji espreso uz neku zestinu
Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Postod Nobody u Ned Sep 07, 2008 12:40 pm

Ma da...Oni valjda tamo iz Jagodine,Požarevca,Beograda i odakle već ne najbolje znaju da li treba smeniti našeg predsednika opštine,i kako je on nepogodan za nas u NB...
Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 2:29 pm

Postod soul shadow u Ned Sep 07, 2008 12:48 pm

Jedan je nas Superhik,ali stvarno mi ga zao,covek nije ockivao da ce ga ovoliko razapinjati i to verujem sa namerom i sistematski...nije slucajno to je sigurno...mala varosica,tako puno para i sponzora,fabrike nigde,sem poleta koji nije nas a hrvatski(a ha! to je ta veza),nema ti boljeg scenarija za mafijaske muljaze,tako bi ja razmisljao da nisam odavde...i a i u svakoj lazi ima i pola istine...samo suzdrzano,bar jos neko vreme,dok ocima ne vidim Seve, ko sto sam video Mirku Vasiljevic :wacko:
Hrvati su usli na mala vrata u nasu drzavu ,i to se mnogima ne svidja,sto bi reko nobody "patrijotаьа",a i mnogim drugima,a ldp ti je za takve price legao ko...bice jos ismevanja mise ajjooooojj.Samo sto je on lik koji je mogao pripadati bilo kojoj stranci ,al eto upao je u ldp tog trenutka...

Joj zivote sta sam sve jos u trenutku skontao :wacko: :wacko: :wacko: pa ja bolje da prestane da razmisljam,ne stvarno,MISO drz seeeee....
Poslednji put menjao soul shadow dana Ned Sep 07, 2008 1:39 pm, izmenjena 2 puta
Korisnikov avatar
soul shadow

Postod Smelly_Cat u Ned Sep 07, 2008 12:51 pm

tako ti sto previse razmisljaju mi idu na nerv...a posle jos to sto su smislili u njihovoj cenjenoj lobanji, palamude na sve strane...onako ubedjeno
joj al ih ne volem...nisu mi nista skrivili ali krivi su sto disu moj oxigen
Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Postod passion u Ned Sep 07, 2008 3:30 pm

Pa ni vi (pojedini moderatori) niste voleli predsednika koliko se secam, izgleda da ste promenuli stav, posebno je Nobody kritikovao Mishu. Koliko ja znam covek je dosta doprineo Novom Beceju.
((Pallas obrisi ovo montiranje na youtube muzici znam da to nisi ti. ))

Pridružio se: Ned Avg 24, 2008 10:41 pm

Postod Smelly_Cat u Ned Sep 07, 2008 3:39 pm

ti opet kreces u rat neki ...sam protiv svih
niko ni ne kaze daje covek savrsen...ima svojih mana...diskutujemo clanak u novinama...ne pricamo u globalu ako nisi primetio
Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Postod passion u Ned Sep 07, 2008 3:41 pm

Pitam, primetio sam da ga hvalite, Ja ne ratujem vise, odsad samo bacam atomske bombe. Sala. Ako si musko smelly onda priznaj muski da ste ga kritikovali. (necu vise, ne brini, samo sam hteo da vidim jesi tu) beg maj prdon. Pardon sori.
((Pallas obrisi ovo montiranje na youtube muzici znam da to nisi ti. ))

Pridružio se: Ned Avg 24, 2008 10:41 pm

Postod soul shadow u Pon Sep 08, 2008 4:15 pm

bes_nicka, passion :biggrin:

Fuck!!! Ljudi mi smo postali stratesko mesto na politickoj mapi i jnihovoj riziko igri,ovde se sve prati...imamo i odbornike i poslanke i na lokalu i u pokraini i u republici....
Tesko da ce raja videti dinara u buducnosti i to skorijoj... :NO:
Prvo da se namiri nezasita stranka,koja bas i nema puno investitora,il polako rikavaju,a nama sminka,pa da se saceka vojvodjansko pitanje da prodje sve zive palamudije, a dotle :blackeye:...nesto razmisljam na glas :sad: ili je skroz suprotno, pa cemo procvetati u ovo neizvesno vreme? ne bih rekao :sad: nema trece... :wink: Izgleda da nam ostaje samo da pevamo, kao i okolna sela... sta vi mislite?Mislim da se ceo politicki potencijal pomerio na organizovanje slave,trosi se vise nego sto treba na sporedne stvari,mazu se oci? Ustvari nema se drugog mesta politickom delovanju, sem odugovlacenju, dok se ne razjasne neke stvari,bilo koja stranka da je u pitanju... Pisite ako nije spam?...Ja sam skroz nezavistan politicki tako da me bas briga,samo realno bez ideologija...novac,novac,novac,...prvi sam pregazio obecanje da necu pisati o politici , ali sve ove teme i slava i seve i kugle i mladi i stari, sve to polazi iz politike zato...KAKVA JE BUDUCNOST NOVOG BECEJA,da li je neko vidi? Ja ne , bar dok se jos politickih zemljotresa ne dogodi...ne postoji sigurnost, samo mali projektici koji eto nagovestavaju neku srecniju buducnost koju svi cekamo.... :cry:Siguran sam da ima investitora ali politika ne dozvoljava...cvrc!!!
Lepo je ovo sa slavom,ali traje nedelju dana i ne puni stomak nego dusu...izboksujte nesto realnije :bravo: Lepo je to sto je kao marketinski neko cuo za nas...cuo sam ja i za Svrljig,Mrcajevce...ali samo toliko...ako je ovo neka strategija? daj onda da se pravi neki muzicki festival koji i vraca nesto u kasu...Ne verujem da je opstina bas nesto dobila u kasu od svega ovoga.Bice da investitori ocekuju i naplatu nekada? Samo ne znam od koga i kada?To mi uopste nije jasno...ajde napravimo koncert eto tako i puknemo par stotina hiljada evra? :shock: Tu nesto smrdi, al ne samo u Novom Beceju...
Korisnikov avatar
soul shadow

Sledeća

Povratak na Lokalna Samouprava