Welcome
Welcome to novibecej.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Apel

Moderator: bez_nicka

Apel

Postod Nobody u Čet Jul 16, 2009 8:33 pm

Došlo leto i oživela novobečejska plaža.Ipak,poslednjih godina,a ove naročito nešto izdvaja u odnosu na prethodne.Pojavljuje se sve više gliser-čamaca.
Ne zalazeći na koji način su došli do njih i da li su uopšte registrovani,te da li njihovi vlasnici imaju potvrde o poznavanju unutrašnje rečne plovidbe,ali učestala je pojava da se njihovi vlasnici više nego bahato ponašaju dovodeći u životnu opasnost kupače na Tisi.

Treba li da dočekamo da nekog samelje elisa motora pa da bi se nešto učinilo po tom pitanju? Šta uopšte imaju sa takvim čamcima i da prilaze kupalištu?
Ah da, pa kako će se onda kurčiti i kompenzovati neki svoj fizički dimenzioni nedostatak? Velikom brzinom prolaze između kupača i to je nedopustivo!
Da ne kažem koliko će to koštati lokalnu samoupravu ukoliko dođe do vanrednog događaja,ne znam tačno pod čijom je upravom plaža,ali mislim da je "Komunalac".

U svakom slučaju,ovu pojavu treba oštro sankcionisati,a gospodu sa plovnim objektima poslati da se iživljavaju tamo kod ostrva,a ne između kupača.
Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 2:29 pm

Re: Apel

Postod Kurta i Murta u Pet Jul 17, 2009 4:13 am

jos malo...sad ce svi morati da poloze za camce..a i cene su...
Oj Srbijo iz dva dela, ti bi i treci deo 'tela, al' nece moci ove noci, Vojvodina ti nece doci!
Korisnikov avatar
Kurta i Murta

Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 8:17 pm

Postod Nobody u Pet Jul 17, 2009 7:28 am

Ma nije nešto skupo,5-6 hiljada dinara,ali kulturu ponašanja nigde ne mogu kupiti.Jedino je rešenje policijski pozornik na plaži dok traje sezona.
Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Postod Shmajser u Pet Jul 17, 2009 6:05 pm

Bolje neko sa bazukom(ama) da dezura :diablo: :biggrin:
ratatata
Korisnikov avatar
Shmajser

Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 1:05 pm

Postod Smoki u Sub Jul 18, 2009 10:00 am

Ja apelujem da se stavi u funkciju cela plaza. Trenutno je samo trecina upotrebljiva jer se niko nije setio da prvi deo ocisti od trave pa se sada storila neverovatna guzva na preostala dva dela ( mislim na delove ispod manastira gde su stepenice ). Kante za otpatke su potpuno unistene pa smeca ima na sve strane. Stepeniste i stazu niko vise ne odrzava i ne cisti od peska!
Apelujem, takodje da se ne ceka slava da bi se poprskali komarci jer ovaj grad ima zivot i pre Velike Gospojina. Prskali su ih pocetkom juna da nam malo zamazu oci, i sta, to je to!Treba da budemo zadovoljni.Covece, pa ti ujedi u kombinaciji sa znojem izazivaju alergijske reakcije i kozne bolesti!
Pocecu da mrzim leto!
Korisnikov avatar
Smoki

Pridružio se: Sre Dec 17, 2008 11:32 am

Postod Nobody u Pon Jul 20, 2009 6:56 pm

Ne znam da li zaslugom foruma,ili je čista koincidencija,ali danas na plaži je bio policijski pozornik i njegovo prisustvo je doprinelo da:

NIJE bilo bahatih vozača glisera koji ugrožavaju kupače,bili su na onom delu prema ostrvu...
NIJE bilo bahatih motorista koji se iživljavaju po keju...

Šta god bilo,podržavam! :laie60:
Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Postod Nobody u Pon Jul 27, 2009 4:23 pm

Smoki je napisao:Ja apelujem da se stavi u funkciju cela plaza. Trenutno je samo trecina upotrebljiva jer se niko nije setio da prvi deo ocisti od trave pa se sada storila neverovatna guzva na preostala dva dela ( mislim na delove ispod manastira gde su stepenice ). Kante za otpatke su potpuno unistene pa smeca ima na sve strane. Stepeniste i stazu niko vise ne odrzava i ne cisti od peska!

Ako se ne varam,počeli su da čiste i preostali deo plaže,ali verujem da je to više zbog slave,jer da nije uradili bi to još u junu,ali ajde,bolje i sada nego nikada.

:offtopic:

Čini mi se da sam danas video primerak toplesa na našoj plaži :woho: Bio sam daleko pa nisam hteo da buljim :laugh: ali čini mi se da je riba sedela sasvim normalno bez gornjeg dela.Podržavam u svakom slučaju :laie60:
Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Postod Smelly_Cat u Pon Jul 27, 2009 7:02 pm

mozes misliti....pa i ja sam bio toples cele nedelje :laugh:
dobro je dok nisam bottomless :biggrin:
malo off
kakva je voda?
Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 10:26 am

Postod Kurta i Murta u Pon Jul 27, 2009 9:44 pm

mokra!
Oj Srbijo iz dva dela, ti bi i treci deo 'tela, al' nece moci ove noci, Vojvodina ti nece doci!
Korisnikov avatar
Kurta i Murta

Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 8:17 pm

Postod Smelly_Cat u Uto Jul 28, 2009 3:19 pm

ITS VERY FUNNY! NOT!!!!!!!!!!!!
da si to provalio jedno 20-25 godina ranije mozda bi izmamio neki debilni osmeh :haha: :haha: :haha: :haha:
Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Postod Shmajser u Uto Jul 28, 2009 6:16 pm

Splavovi na plazi su katastrofalni fale daske,vire ekseri, pravo cudo da se neko DETE vec nije PODERALO DO KOSTI !!!!
Who cares :beach: :suicide: :hang:
ratatata
Korisnikov avatar
Shmajser

Postod Smoki u Pet Jul 31, 2009 6:53 am

Pozdravljam ciscenje plaze! Sad vec izgleda pristojno :beach: . Vidim da su i jedan deo trave izneli iz vode...
Pa malo mi je rano da to rade zbog slave, ima jos dosta do slave...bice tu bar jos jedno ciscenje.
Nego, niko ne komentarise komarce! Izmedju osam i devet uvece je pravi krvavi pir na keju i u parku...e, tu cekaju slavu!
Korisnikov avatar
Smoki

Pridružio se: Sre Dec 17, 2008 11:32 am

Postod Smelly_Cat u Pet Jul 31, 2009 12:36 pm

sinoc za malo da poubijaju i nas...al nije ih posle bilo
Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Postod Shmajser u Pet Jul 31, 2009 3:43 pm

Zaprasivali su ih sinoc onim smrdljivim dimom u vranjevu .....Za vikend ce valjda da okade i centar sa sve ljudima u njemu
ratatata
Korisnikov avatar
Shmajser

Povratak na Lokalna Samouprava