Welcome
Welcome to novibecej.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

KOMUNALAC

Moderator: bez_nicka

KOMUNALAC

Postod Nobody u Sre Avg 12, 2009 12:54 pm

Kako da za utrošeni gas u vrednosti od 150 dinara platite ŠEST PUTA VEĆU CENU???

Lako,u našem komunalnom preduzeću su uspeli i to da urade.Još se nije stišalo ni od one takse na groblje,kada su nas sve ucenili da će nam iskopati pokojnike ako ne platimo neku taksu koju su propisali ne znam ni ja na osnovu čega,mislim da nema ni skupštinske odluke povodom toga,ako ima voleo bi da neko postavi ako zna,kada sada novi nonsens...

Znači dobio danas račun za utrošeni gas,par kubika koji se inače potroše na kuvanje itd,ali uz to dobio i naknadu za pregled instalacija :shock: od nekih petsto i nešto dinara,i još neki posebni porez,pa sve zajedno izađe 900!!!

Sa onim drugim delom od zimus,zautrošeni gas,dobio brate računčinu kao da sam se redovno grejao u julu mesecu???!!!
Pa ima li kraja pljački od strane Komunalca??? Pa da je barem neka usluga,kad ono tuga...I onako služi samo za udomljavanje kadrova vladajuće klike...

O zanovljenom voznom parku zaposlenih u opštini neki drugi put u nekoj drugoj temi :sad:
Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 2:29 pm

Re: KOMUNALAC

Postod Nobody u Sre Avg 12, 2009 1:11 pm

E toliko sam iznerviran da sam zaboravio i da napišem ono glavno,NEĆU DA IM PLAĆAM VIŠE NIŠTA,dosta je bilo!!!
Neka mi isključe plin :biggrin: neću više da imam ikakve veze sa njima,hoću da propadnu i da ih otpuste sve,koliko god ih ima tamo u upravnoj zgradi,a ima ih kao u košnici,i još dolaze novi...Pa ko će to da plaća više,alo???

Građanska neposlušnost prvo na nivou opštine,a onda i na nivou države,dosta je bilo kancera zvanog birokratija koja je dovela državu ne na rub propasti,nego u BANKROT.NEKA NAM SE BOG SMILUJE NA JESEN,Argentina je bila ništa prema nama...
Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Postod Gizmo u Sre Avg 12, 2009 7:52 pm

Taj pregled gasnih instalacija je bio i prosle godine, ako se ne varam, samo je tada, ako se dobro secam bio oko 300 din :shock: Svi pokusavaju da prezive obarajuci svoje cene samo kod nas skacu cene onoga sto nam monopolisti prodaju. Moze im se.

Godišnji pregled ispravnosti unutrašnjih gasnih instalacija vrši se na osnovu Zakona o energetici (Službeni glasnik RS br. 84/04), a podrazumeva pregled i proveru gasne instalacije, gasnih trošila, dokumentacije i dimnjaka.

Trebalo bi da je ovo definisano i nekim clanom ugovora koji porosac gasa ima sa distributerom.
Diskutabilno zasto to kosta toliko i da li mora toliko da kosta. Pretpostavljam da su zacenili i to zestoko.
**biga, javno preduzece. Moze im se. :bike:
Slika
Korisnikov avatar
Gizmo

Pridružio se: Sub Jul 11, 2009 9:42 pm

Postod Kurta i Murta u Čet Avg 13, 2009 6:39 pm

ljudi,pa misa nema kinte za gospojinu,negde treba pronaci lovu.
Oj Srbijo iz dva dela, ti bi i treci deo 'tela, al' nece moci ove noci, Vojvodina ti nece doci!
Korisnikov avatar
Kurta i Murta

Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 8:17 pm

Postod Nobody u Čet Avg 13, 2009 7:02 pm

Ne bi bilo prvi put da se sredstva iz Komunalca preusmere i iskoriste nenamenski :dwarf:
Samo,umesto da naplate svoja potraživanja od najvećih dužnika,oni udaraju po boraniji...E pa sada je bilo dosta...Neka samo 50% ne plati ovaj namet,računica će im biti znatno uzdrmana.
A verujem da dosta njih neće platiti iz prostog razloga jer ZAISTA nemaju od čega.Pa glavna privredna grana u NB je birokratija.Moraće uskoro da šire zgradu opštine,koliko su krcati...
Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Postod Kurta i Murta u Pet Avg 14, 2009 5:50 am

svaki drugi dan se neko novi zaposli u opstinskoj administraciji...
Oj Srbijo iz dva dela, ti bi i treci deo 'tela, al' nece moci ove noci, Vojvodina ti nece doci!
Korisnikov avatar
Kurta i Murta

Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 8:17 pm

Postod Al Capone u Pet Avg 14, 2009 10:34 am

i da dodamo, idu po selu i prete iskljucenjem plina, dok racune nisu jos ni bili poslali!

ima li to negde?! oj srbijoooo....
Fiat iustitia, pereat mundus!
Korisnikov avatar
Al Capone

Pridružio se: Sre Jun 17, 2009 9:15 pm

Postod novobecejac u Sre Nov 18, 2009 1:40 pm

da li neko zna taj posebni porez ili fiksni deo koji placas trosio ili ne plin,jeli to na nivou drzave ili je izmisljotina nase opstine?pa nisu oni napravili instalaciju tako da ti samo kupis pec i lozis pa da ima ju neka prava na to!ljudi plate i sat i uvodjenje od ulice do sata i iprojekat i kucnu instalaciju,a oni tup fiksni deo???i sad ako neko samo kuva na plin i potrosi oko 3-4 kubika pa plus poseban porez...sto lepo nestanu centar kod krsta sa kanticom i....
novobecejac

Pridružio se: Pon Apr 06, 2009 9:08 pm

Povratak na Lokalna Samouprava