passion je napisao:Nobody je napisao:I nema sada pametnih "patriotskih" passionovih komentara?
Sad nisam nista pisao, niti pocinjao, a ne osecam da sam se povukao iz razloga koje navodis!
Jednostavno vidim da niko u regionu nije bio spreman za nestasicu plina. Tak'i ko ti ce naci razlog da pljuju Srbiju pa da je med i mleko, a ja cu biti zrtva jer sam clan foruma. Nista novo od separatista. Kao i obicno.
5.1.
Dušan Bajatović: "...Ukoliko, međutim, dođe do ozbiljnijeg manjka tog energenta, u šta, kako kaže, ne veruje, nisu isključene restrikcije, ali će se one odraziti na industrijske potrošače.
On kaže i da, ukoliko spor Rusije i Ukrajine potraje,
posledice svakako neće osetiti građani Srbije već industrijski potrošači.
07.01.
Cvetković:
Normalizacija u narednih nekoliko dana
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković rekao je večeras
da će snabdevanje gasom biti normalizovano u narednih nekoliko dana, imajući u vidu sve pregovore koji se o vode o tome.
08.01.
Ministar privrede Austrije Rajnhold Miterlener,
rekao je da Austrija mora da se pripremi za dužu obustavu isporuke gasa iz Rusije. Rekao je da je snabdevanje domaćinstava u Austriji osigurano za tri meseca.Napori EU za posredovanje između Ukrajine i Rusije moraju tek da počnu, dodao je on, dodavši da zbog kompleksnosti situacije ne očekuje rešenje narednih dana, već «srednjeročno».
Serem se na ovakvu nesposobnu ,lazovsku i lopovsku Srbiju(u celini) sto puta i jos jednom