Welcome
Welcome to novibecej.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Izlet u N.Beceju

Moderator: pallas

Izlet u N.Beceju

Postod rekreativac u Uto Sep 08, 2009 11:51 am

Planiramo jedan izlet do N.Beceja i okoline. Da li bi mogao neko ukratko da me uputi sta je to sto bi obavezno trebalo obici u gradu i okolini (Backo Gradiste i sl.). Mislim pre svega na crkve, dvorce, Tisa, itd.). Putujemo biciklima iz Subotice.
Hvala unapred...
rekreativac

Pridružio se: Uto Sep 08, 2009 10:55 am

Re: Izlet u N.Beceju

Postod Nobody u Uto Sep 08, 2009 5:20 pm

Mislim da ti je ovde uglavnom sve...

Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 2:29 pm

Postod Nobody u Uto Sep 08, 2009 5:36 pm

I naravno,kada ste već tu,obavezno pogledajte ostatke srednjovekovne tvrđave kod Novog Bečeja

Nadam se da je bilo od pomoći :bye:
Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Postod rekreativac u Sre Sep 09, 2009 6:30 am

Hvala vam, naravno da je od koristi.
rekreativac

Postod rekreativac u Sre Sep 09, 2009 6:59 am

Jos jedno kratko pitanje; da li postoji uredjen kamp na relaciji Novi Becej-Biserno ostrvo-B.Gradiste? Ili neko drugo zgodno mesto za podizanje satora ukoliko ne postoji ili ne radi kamp. Naisao sam na informaciju da u N.Beceju postoji kamp "Gradiste", ali i podatak da je tek u izgradnji.
Hvala...
rekreativac

Postod Smoki u Čet Sep 10, 2009 6:12 am

Kamp GRADISTE se nalazi na reci Tisi 100 metara od centra Novog Beceja. Ima tople vode, tusevi, struje... Ali vam naravno trebaju satori.
Uzivajte, prijatno! :beach:
Korisnikov avatar
Smoki

Pridružio se: Sre Dec 17, 2008 11:32 am

Postod rekreativac u Čet Sep 10, 2009 6:20 am

Hvala lepo. Da, nosimo satore.
rekreativac

Postod Nobody u Čet Sep 10, 2009 1:27 pm

Smoki je napisao:Kamp GRADISTE se nalazi na reci Tisi 100 metara od centra Novog Beceja. Ima tople vode, tusevi, struje...

Jesi sigurna?Ja to video nisam... :wacko: Mislim da ima samo jedna česma ako se nešto u međuvremenu nije izmenilo.
Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Postod Smoki u Pet Sep 11, 2009 6:35 am

Pa ima ona kuca na sprat koju i kamperi mogu da koriste a u njoj su kupatila i prostorije za cuvanje stvari.
Da, naravno da treba da ponesete satore, osim ako ne preferirate spavanje pod zvezdama. :bye:
Korisnikov avatar
Smoki

Postod rekreativac u Pet Sep 11, 2009 7:15 am

Sator naravno. Noci i jutra su hladnjikava; inace bi mogla samo i vreca za spavanje. Plan mi je da pre N.Beceja kampujem u Adi (Adica) i snjima sam kontaktirao mejlom i dobio sve informacije. Mozda znate, da li kamp ima neki kontakt telefon, ili nije potrebna nikakva najava? Da li ima restoran/kafana u okviru istog?

Jos jedno pitanje, razmisljam da od Ade do Beceja, pa do N.Beceja umesto lokalnim putem odpedalam dolmom tj. nasipom pored Tise, sto zbog saobracaja, sto zbog uzitka. Mozda znate da li uopste postoji nasip pored Tise na tom potezu i u kakvom je stanju put. Pretpostavljam da je zemljani.
Hvala unapred...
rekreativac

Postod Smoki u Pet Sep 11, 2009 5:44 pm

Najbolje bi bilo da u Backom Petrovom Selu predjete skelom u Banat (ako jos postoji ta skela!), pa onda dolmom, tj. nasipom do Novog Beceja. Vozite do centra grada i naici cete na kamp sa desne strane.
Verovatno ne treba da se najavljujete da dolazite i nema restoran niti kafana u okviru kampa - samo biblioteka! :newspaper:
Korisnikov avatar
Smoki

Postod rekreativac u Sub Sep 12, 2009 9:09 pm

OK, hvala. Biblioteka u kampu, interesantno... :sad:
rekreativac

Postod Nobody u Ned Sep 13, 2009 5:38 am

Ipak,za svaki slučaj,ukoliko kamp ne bude bio ono što budete očekivali...
http://www.smestaj.info/adresar_smestaj ... ovi_becej/
Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Postod Smoki u Ned Sep 13, 2009 8:22 am

za bibloteku je bila sala! :wink:
Korisnikov avatar
Smoki

Postod rekreativac u Pon Sep 14, 2009 9:50 am

Bogami ja poverovao, ono za biblioteku. Doduse, proradio mi crv sumnje, al se setih da je kod nas sve moguce.
Hvala za link za smestaj, za sator je svako mesto dobro koje nije zaraslo u travurinu, samo je pitanje postojanja/blizine sanitarnog cvora, zbog higijene.

Nakon prethodnih komentara "sta videti" , stavio sam pod obavezno Slano Kopovo i crkvu Araca, kao i pravoslavnu i katolicku crkvu u Vranjevu,dvorac Djundjerskog... Naravno i Biserno strvo, imanje Rohonjci Gedeona i okolinu.

Nadam se da je riblja corba u restoranu "Carda" OK, a i kafe Skladiste mi se cini interesantnim.

Pozdrav i hvala
rekreativac

Sledeća

Povratak na Ekologija