Welcome
Welcome to novibecej.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Kako nas vide drugi

Moderator: Kurta i Murta

Kako nas vide drugi

Postod Nobody u Ned Jul 12, 2009 12:26 pm

Tražeći jedan domaći film (bezuspešno) i krstareći po svim mogućim Warez forumima ne bi li se dokopao linka za taj film,natrčim na ovaj forum,i njihova prepiska me baš oduševila,pa evo postavljam ovde kako bi podelio sa Vama.

Dokaz da kultura i zdrav razum razbijaju sve nacionalne i druge prepreke i da su ljudi opterećeni nacionalizmom i ostalim vrstama isključivosti (na žalost,takvih ima i na našem forumu) u stvari ljudi sa svojevrsnim hendikepom :biggrin:

Forum je hrvatski,i ljudi su oduševljeni našom kinematografijom,kako sa starijim ostvarenjima nastalim još u vreme SFRJ,tako i novim posleratnim.
Njima ne smeta da gledaju Ivkovu Slavu i još nalaze da je film smešan (valjda su ga gledali sa titlom,pošto ja veći deo dijaloga u tom filmu ne mogu da razumem :laugh: ) iako obrađuje neke čisto srpske teme.
Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 2:29 pm

Re: Kako nas vide drugi

Postod bez_nicka u Pon Jul 13, 2009 7:32 pm

e bas mi je drago da se neke prave vrednosti prepoznaju!
Slika
Korisnikov avatar
bez_nicka

Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 6:40 pm

Postod passion u Uto Jul 14, 2009 9:39 am

U Hrvatskoj slusaju Cecu i Brena puni dvorane i to prepune, a kod nas za Gospojinu dolaze djavoli, nesto je tu cudno, hleba i igara valjda, samo nek je veselo. Voditi ljubav a ne rat :laugh:
((Pallas obrisi ovo montiranje na youtube muzici znam da to nisi ti. ))

Pridružio se: Ned Avg 24, 2008 10:41 pm

Postod Smoki u Čet Jul 16, 2009 7:00 pm

Ovo je jedan od retkih postova, koje si ti postavio, a da sam ja procitala od pocetka do kraja!
Korisnikov avatar
Smoki

Pridružio se: Sre Dec 17, 2008 11:32 am

Postod Nobody u Čet Jul 16, 2009 7:33 pm

:megalol: :haha:
Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 2:29 pm

Povratak na Film I TV