Welcome
Welcome to novibecej.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Slucaj Miladin Kovacevic

Politička dešavanja u zemlji

Moderator: bez_nicka

Slucaj Miladin Kovacevic

Postod Smelly_Cat u Pet Feb 20, 2009 6:56 pm

sve citam po netu pa ne mogu da dodjem sebi....
sto je mnogo mnogo je...cak i da nije istina...vest je opsna po zivot

Na sednici prošle nedelje Vlada Srbije odlučila je da plati 900.000 dolara odštete Kovačevićevoj žrtvi Brajanu Štajnhaueru, kao i 100 hiljada dolara kaucije, a tu odluku momentalno proglasila državnom tajnom! Kako „Borba“ saznaje, na ovaj način trebalo bi da se izdejstvuje da ceo slučaj Kovačević bude prebačen domaćem pravosuđu
Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 10:26 am

Re: Slucaj Miladin Kovacevic

Postod homer u Sub Feb 21, 2009 8:10 am

Sramota, baš me interesuje ko je stao iza ovog lika

:suicide:
*
Glupa ptico!
Korisnikov avatar
homer

Pridružio se: Ned Apr 13, 2008 6:29 am

Postod bez_nicka u Sub Feb 21, 2009 8:43 am

e! htedoh da otvorim temu! ovo je prevrsilo svaku meru i granice zdravog razuma (ako je istina, a kakva nam je sabanska vlast, verovatno jeste)...Koliko nebuloza cemo jos da dozivimo u ovoj drzavi?! Koji je uopste faktor neki Miladin Kovacevic da mi izdvajamo za njega bilo kakve pare kao da se kasa preliva! Neki lik koji nema 2 grama mozga u glavi, pravio se frajer po americi pa kad je zagustilo pobegao ovamo a sada mi treba da ga branimo i placamo njegove gluposti! A tamo je pravio sranja iza kojih ni jedan normalan covek ne bi stao,
ljudi naravno hteli da mu sude...ali ne, srbija ce naravno da brani one najgore! i ko ce to da plati? mi? ja? i onako mislim da je najgore govno koje ne zna da se ponasa u civilizovanom drustvu a kamoli da jos za njega dajem i ono sto nemam!
boze dragi, sve ne verujem! :mad:
a i kako je paradirao skupstinom nedavno, taj ce nam jos sedeti na poslanickom mestu, ko sto vidim!
Naravno, bio je u "gostima" sa radikalima.
Slika
Korisnikov avatar
bez_nicka

Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 6:40 pm

Postod Smelly_Cat u Sub Feb 21, 2009 11:36 am

sve je to onaj majmun jeremic uradio...znas onaj s facom kao da ima daunov sindrom? e bas taj!
ako se ovo desilo, treba da padne vlada..bez ikavih daljih raspravljanja
mislim dokle vise...pojedinci seru po celom svetu a mi idemo za njima i cistimo...i uvek se nadje tako neki pametni ali uvek

Offline pismo Vuku Jeremiću povodom slučaja „Miladin“
MINISTRE, JESTE LI PRI SEBI?
Kod: Obeleži sve
http://www.e-novine.com/sr/srbija/clanak.php?id=22867
Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Postod Nobody u Sub Feb 21, 2009 2:22 pm

Neko je rekao:Sve države imaju svoju mafiju,samo kod nas mafija ima svoju državu! A ime joj je Srbija.NIŠTA me više ne može iznenaditi u ovoj državi sa ovakvom "proevropskom" vladom i njenim "proevropskim" predsednikom...

Sada Ivica Dačić istražuje ko je odgovoran što je vest procurila u javnost!? ZNači nije uopšte problem što se tako nešto radi,nego što je to dospelo do javnosti.
Fuuuuuuj,licUmeri jedni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bože mili! Čuda velikoga!
Kad se ćaše po zemlji Srbiji,
Po Srbiji zemlji da prevrne
I da druga postane sudija,
Tu knezovi nisu radi kavzi,;
Nit' su radi Turci izjelice,
Al' je rada sirotinja raja,
Koja globa davati ne može,
Ni trpiti Turskoga zuluma;
I radi su Božij ugodnici,;
Jer je krvca iz zemlje provrela
Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 2:29 pm

Postod Shmajser u Ned Feb 22, 2009 2:03 am

Pravda za Miladina !

:bad:
ratatata
Korisnikov avatar
Shmajser

Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 1:05 pm

Postod Smoki u Sre Feb 25, 2009 9:04 pm

To su tamo oni nasi konzuli zasrali kad su ga pustili da se vrati u srbiju 'bez pitanja' pa sad pokusavaju kintom da se iscupaju kod amerikanaca!
Korisnikov avatar
Smoki

Pridružio se: Sre Dec 17, 2008 11:32 am

Postod Smelly_Cat u Čet Feb 26, 2009 2:21 am

Shmajser je napisao:Pravda za Miladina !

:bad:

da....PRAVDA za miladina a ne "pravda"
pa da vidim koliko ce se njih setiti ovakvu ili slicnu glupost da urade i cekaju da cela drzava stane iza njihovih nebuloznih postupaka
i jos koliko tako pojedinacnih slucajeva...i dokle..ako nije on onda je kostunica, ako nije kostunica onda je velja ako nije velja onda....
pa sine....on bi trebalo da bude proglasen za drzavnog neprijatelja...ali u nasem slucaju je heroj....i tu sva logika prestaje, ne samo u drzavi nego uopste...u mlecnom putu...vasioni
sto ga negde nazvase SILEDZIJA OD MILION DOLARA!
Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Postod Kurta i Murta u Čet Feb 26, 2009 6:21 am

neka gastarbajteri iz usa i canade isplate stetu,oni jedu americki 'lebac!
Oj Srbijo iz dva dela, ti bi i treci deo 'tela, al' nece moci ove noci, Vojvodina ti nece doci!
Korisnikov avatar
Kurta i Murta

Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 8:17 pm

Postod bez_nicka u Čet Feb 26, 2009 7:55 am

i sad onaj sto je trazio da mu se isplati steta sto je 4 godine bio u hagu pa ga oslobodili optuzbe, za njega naravno nema para...mora da se da za miladina pa ne mozemo da isplatimo stetu ljudima koji su verovatno nepravedno optuzeni
Slika
Korisnikov avatar
bez_nicka

Postod Shmajser u Čet Feb 26, 2009 2:24 pm

Ministarstvo inostranih poslova tjst njihov pulen Vuk Jeremic treba da podnese ostavku zbog konzulovih brljotina,skupstina treba da promeni zakon o krivicnom postupku i izruci manijaka i poso gotov..ALI!!!

ratatata
Korisnikov avatar
Shmajser

Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 1:05 pm

Postod Smelly_Cat u Čet Feb 26, 2009 2:51 pm

:laie60:
pravo u centar kao i uvek
samo sto se nekima jebe za sve to a ostali su nemocni i mogu samo da vicu, pisu...whatever

ali slika, lol pravi mali retard
Korisnikov avatar
Smelly_Cat

Postod bez_nicka u Čet Feb 26, 2009 3:12 pm

Povezani clanci: "Miladni je dete" sa sve slikom miladina u depresiji kako trenira
Slika
Korisnikov avatar
bez_nicka

Povratak na Srpska Posla