Welcome
Welcome to novibecej.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Srpska piratska partija

Politička dešavanja u zemlji

Moderator: bez_nicka

Srpska piratska partija

Postod Nobody u Pet Jun 19, 2009 3:50 pm

Evo jedne partije koja ima dobre šanse da dobije moj glas na sledećim izborima :biggrin:

Srpska piratska partija

Dugo smo pisali o švedskoj Piratskoj partiji, sa pritajenim žaljenjem što i mi konja za trku nemamo. Izgleda ipak da ćemo ga dobiti.

Slika

Pošto je Piratska partija izvojevala najvažniju pobedu u svom postojanju i ušla u Evropski parlament, sprski korisnici "fejsbuka" dovoljno su ohrabreni da pokrenu inicijativu za formiranje domaće Piratske partije. Trenutno se borba vodi na "fejsbuku", a član možete postati klikom ovde.

Ne znamo kako bi izgledao logo i program partije (mada već postoji predlog sa piratskom lobanjom na srpskoj zastavi), ali lako je prevesti bojni poklič - "you can stop me, but you can not stop all of us". Da podsetimo, Piratska partija se zalaže za slobodu govora, zaštitu privatnosti i slobodno deljenje sadržaja na Internetu.
Slika
Korisnikov avatar
Nobody

Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 2:29 pm

Povratak na Srpska Posla